BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – V37 – 2018

Hej,

Grymt jobbat vad gäller flyttning av bilar inför målningen av våra p-platser den 30 augusti – ni kom ihåg det allihop! Vi var oroliga för att regnet skulle sätta stopp för målningen, men det höll sig som tur var borta. Tack för bra teamwork – hoppas ni är lika nöjda med resultatet som vi är. 

Städdag
Söndagen den 14 oktober kör vi höstens gemensamma städdag. Vi samlas utanför fastigheten klockan 10.00 och hoppas att så många som möjligt kan vara med och hjälpa till. Efteråt blir det självfallet fika.   

OBS! Kom ihåg att meddela oss i styrelsen i förväg om ni inte kan närvara, annars får ni – efter beslut vid senaste årsstämman – böta 200 kronor. Meddelar ni oss i förväg har vi däremot möjlighet att eventuellt tilldela er en uppgift att utföra vid tillfälle. Ni når oss på mailadress: styrelsen@brfaz21.se

Återvinn rätt
Vi har fått ett par klagomål på situationen i återvinningsrummet och ber därför alla att tänka på att slänga rätt skräp i rätt kärl och att vika ihop kartonger/förpackningar så att kärlen inte fylls upp snabbare än nödvändigt.  

GDPR
I maj trädde GDPR, dvs. EUs nya dataskyddsregler, i kraft. Bifogat hittar ni ett dokument som beskriver hur vi som förening hanterar personuppgifter. 

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen