BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – v 17 – 2019

Hej och glad påsk så här i efterhand 🙂

Ändrat datum för årsmöte till 20 maj
Till följd av renovering kunde vi inte boka sedvanliga Örgryte kyrkas lokal för årsmötet, därför har vi tvingats byta datum för mötet. I år kommer föreningens årsmöte att äga rum måndagen den 20 maj klockan 18.30 i Björkekärr kyrkas församlingshem (adress: Sörensens gata 1). Det ligger lite längre bort än vanlig mötesplats, men vi hoppas att ni ändå tar er tiden att dyka upp. Kallelse skickas ut inom kort.

Renovering av torkrummet
På grund av renovering kommer torkrummet att vara stängt mellan den 6-9 maj.

Städdagar
Vi samlas på gården för att vårstäda imorgon klockan 10.00. Samma tid gäller även för städdagen den 25 maj. Vi hoppas att alla har möjlighet att delta vid åtminstone ett av tillfällena. Om inte, ber vi dig att anmäla det till styrelsen i förväg genom att skicka ett mail till styrelsen@brfaz21.se

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen