BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – v 24 – 2019

Hej,

Översvämning i källaren
Den 24 maj drabbades källaren vid området kring tvättstugan återigen av översvämning till följd av kraftig nederbörd. Det är verkligen olyckligt och hoppas att de åtgärder vi utfört i efterhand ska förhindra liknande incidenter. Häromdagen hade vi en slamsugare på plats som rensade brunnarna utanför fastigheten. Företaget som gjorde detta förklarade dock att det är svårt att skyla sig helt för översvämningar när det regnar så mycket. Därför rekommenderar vi alla som har förråd i källaren att förvara saker som står på golvet i plastbackar eller på pallar.

Tack till alla som hjälpte till att torka upp i källaren!

Årsmöte
Det blev riktigt bra uppslutning till årsstämman trots att det låg en bit bort. Tack alla ni som var med! Protokoll samt årsredovisning skickas ut snart.

Ny styrelse
Vid årsmötet valdes tre nya ledamöter in i styrelsen och därmed är vi nu sex stycken som ser fram emot att möta det kommande styrelseåret tillsammans:

Ordförande
Anton Tapper
anton@brfaz21.se

Vice-ordförande
Ingrid Thimfors
ingrid@brfaz21.se

Kassör
Anna Skans

Sekreterare
Fanny Lundqvist
fanny@brfaz21.se

Ledamot
Peter Martinsson
peter@brfaz21.se

Ledamot
Marcus Davidsson
marcus@brfaz21.se

Anna Skans kommer att hoppa på som kassör först den 1 september, fram tills dess sitter Åsa Larsson kvar på posten.

Planteringen
Tack för grymt bra arbete alla ni som var med på städdagen/städdagarna. Det går så fort och blir så fint när vi hjälps åt allihopa. Dessutom är det kul att få chansen att prata lite med sina grannar. Vore toppen om alla nu kan ta ett gemensamt ansvar för att se till att krukblommorna vattnas.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen