BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – V28 – 2018

Hej,

Målning av P-platser
Nu är det inbokat att målning av siffror och linjer på parkeringsplatsen kommer att ske torsdagen den 30 augusti med start klockan 08.00. Därmed krävs det att alla ni som hyr en parkeringsplats utanför fastigheten måste flytta er bil under den här dagen. Arbetet beräknas pågå under hela dagen. Tack för visad förståelse!

Obs! Skulle det regna på inbokat datum kommer målningen istället att ske fredagen den 31 augusti. Med andra ord, märker ni att parkeringsplatsen inte blivit målad under torsdagen måste ni flytta er bil även dagen därpå.       

Planteringarna vid A och E
Eftersom inte tillräckligt många hade möjlighet att hjälpa till och göra fint och plantera i rabatterna under sommaren skjuter vi på det projektet tills höstens städdag.

Hundägare
Ni som har hund och rastar dem på gräsmattan utanför fastigheten, var vänlig plocka upp eventuellt hundbajs som hamnar där så att ingen riskerar att trampa i det.      

Slutligen önskar vi i styrelsen er en riktigt fin sommar!