BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – V24 – 2018

Hej,

Den nya styrelsen
Vid årsmötet valdes tre nya ledamöter in i styrelsen och därmed är vi nu fem stycken som ser fram emot att möta det kommande styrelseåret tillsammans:

Ordförande
Anton Tapper
anton@brfaz21.se  

Vice-ordförande
Ingrid Thimfors
ingrid@brfaz21.se

Kassör
Åsa Larsson
asa@brfaz21.se

Sekreterare
Fanny Lundqvist
fanny@brfaz21.se

Ledamot
Josefina Nerell
josefina@brfaz21.se

Planteringar
Planteringarna runt huset kommer som bekant successivt att bytas ut under vad som beräknas bli en 3-årsperiod. I år kommer vi att plantera nya buskar vid uppgång A och E. Målsättningen är att åtgärda detta under sommaren, men för att det ska vara möjligt behöver vi hjälpas åt. Vi kommer behöva hjälp med inköp av växter och gödsel såväl som plantering av växterna.

Nederst på nästa sida hittar du en talong där vi skrivit tre förslag på datum för att eventuellt genomföra detta. Förhoppningen är alltså att vi ska vara tillräckligt många som kan vara med och hjälpa till vid ett av dessa datum. Observera att minst tio stycken måste vara anmälda till samma datum för att det ska vara genomförbart. Om inte, får vi vänta med planteringen tills städdagen i höst, beroende på om det är möjligt att plantera växterna på höstsäsong.

På talongen har vi även skrivit upp två växtförslag till respektive rabatt, kryssa för den växt som du föredrar – mest röster vinner. Fyll i talongen och lämna i Josefinas (uppgång E) brevinkast senast fredagen den 22 juni.

Målning av P-platser
I september kommer vi att boka in en firma för att måla i linjerna och siffrorna på parkeringsplatserna. Vi återkommer med datum för händelsen, men flaggar redan nu för att alla boende med parkeringsplats då kommer att behöva flytta sin bil under dagen.    

Entrédörrar
Glöm inte att hålla entrédörrarna stängda så att vi slipper ovälkomna besökare.

Vattna blommor
Sist men inte minst, ber vi återigen alla att hjälpa till med vattningen av krukblommorna på entrétrapporna. Det tillhör inte fastighetsskötarnas uppgifter utan är föreningens ansvar. Nu under sommaren är vi många som är bortresta och därmed är det extra viktigt att vi hjälps åt med detta. Tack på förhand.     

Ha en riktigt härlig helg och midsommarvecka allihopa!

Mvh /Styrelsen