BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – v44 – 2017

Hej!

Först och främst: stort TACK till alla er som var med och gjorde en insats på städdagen. Det blev jättefint både på gården och i källaren!

Stöld i torkrummet
En tråkig händelse som inträffade för ett par veckor sedan är att Christian i uppgång E fick sina kläder stulna när de hängde i torkrummet. Är det någon som vet något om händelsen får ni gärna höra av er till styrelsen. Vi hoppas förstås att detta var en engångsföreteelse, men ber er att vara extra noga med att låsa dörren när ni tvättar eller torkar era kläder.

Styrelsen
Av privata skäl har två av medlemmarna i styrelsen varit tvungna att sluta och därmed består vi nu endast av tre personer igen. Vi kämpar vidare efter bästa förmåga, men ber er att ha förståelse för om det ibland tar oss lite längre tid att besvara eventuella förfrågningar etc.

Era telefonnummer
För att underlätta kommunikationen med er fortsättningsvis skulle vi uppskatta om ni vill vara snälla och uppge aktuellt mobilnummer till minst en av hushållets medlemmar på talongen nedan och därefter lägga den i Fanny Lundqvists (uppgång D) brevinkast alternativt maila uppgifterna till: styrelsen@brfaz21.se – tack på förhand!

Må så gott!

Mvh Styrelsen