BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – v49 – 2017

Hej!

Byte till sopskåp
Nästa år kommer vi att byta från att slänga våra sopor i sopnedkastet till att slänga dem i sopskåp. Sopskåpen kommer att placeras på gräsplätten vid husets ena kortsida, mot Anders Zornsgatan till. Det kommer att finnas skåp för matavfall och restavfall. För återvinning är det dock fortsatt källaren eller återvinningsstationen nere vid Bö centrum som gäller.

Bytet sker framförallt för att sänka föreningens sophämtningskostnader och ur miljösynpunkt. Vi återkommer med mer information kring bytet i början av nästa år.

Styrelsen
På vårt årsmöte i maj nästa år behöver vi välja in fler personer att ingå i styrelsen. Ta dig gärna en funderare redan nu på om du är intresserad av att ställa upp. Valberedningen kommer att börja gå runt i nästa vecka för att samla intresseanmälningar.

Påminnelse om era kontaktuppgifter
Ni som fortfarande inte lämnat era kontaktuppgifter till oss får gärna vara snälla och göra det. Uppge aktuellt mobilnummer till minst en av hushållets medlemmar på talongen nedan och lägg den i Fanny Lundqvists (uppgång D) brevinkast, alternativt maila uppgifterna till: styrelsen@brfaz21.se – tack på förhand!

Sist, men absolut inte minst, vill vi i styrelsen tacka för året som varit samt passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!  

Mvh Styrelsen