BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – V18 – 2018

Hej!

Information om installering av sopskåp
Snart är det dags att installera de nya sopskåpen. Som ni kanske redan har märkt har markarbetet inför detta redan påbörjats. I nästa vecka (vecka 18) kommer denna bit mark att asfalteras. Under vecka 19 levereras sedan de nya sopskåpen och den 11 maj kommer sedan de nya sopkärlen att vara på plats. Därmed är det fritt fram att börja kasta ert avfall i dem. Nuvarande sopnedkast kommer att stängas den 15 maj.

De nya sopluckorna kommer att vara försedda med lås och ni använder era ”källarnycklar” för att låsa respektive låsa upp dem. Det kommer att finnas tre luckor för restavfall och en för matavfall. För återvinning av papper, förpackningar, tidningar och glas är det fortfarande källaren i A-uppgången som gäller. När det kommer till återvinning av glas och metall hänvisar vi till Bö återvinningsstation.

Vi uppmanar alla boende att separera på matavfall och restavfall i så hög grad som möjligt eftersom det sparar föreningen pengar. Alla besparingar vi som boende kan göra bidrar till att vi kan fortsätta hålla avgiften på samma nivå. Påsar för matavfall finns fortsatt utanför tvättstugan.

Trevlig helg!

Mvh Styrelsen