BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – V8 – 2016

Hej!

Med detta nyhetsbrev följer det med ett häfte med föreningens Trivsel & ordningsregler. Vi vill gärna att ni läser igenom dessa, så att ni vet vad som gäller i ett antal frågor som berör föreningen och grannarna. Du kan även hitta dessa regler här på hemsidan under Dokument.

Brandvarnare

Även om den mörkaste tiden nu är förbi så är det viktigt att alla lägenheter har en brandvarnare uppsatt. Läs instruktionerna på förpackningen så att du sätter upp den på rätt sätt.

Grovsopor 

I källsorteringen under 21A har det ställt grovsopor. Detta rum är inte avsedd för det och vi har fått klagomål från Renova. De tar extra betalt för detta och nämnde att om det fortsätter så kommer de att inte tömma rummet.

Grovsopor skall lämnas hos Renovas återvinningcentraler, i t.ex. Sävenäs, Högsbo eller Kretsloppsparken i  Alelyckan.

Om detta inte följs kan det innebära att vi på sikt måste höja avgifter och hyror.

Skräp i källaren

Det står möbler, inredning och skräp i källaren i 21A och i skyddsrummet vid 21E. Vi ber dig som har ställt saker i dessa utrymmen ta bort dom snarast.

Renovering

En påminnelse för er som skall / har renoverat era badrum.

Gå in på föreningens hemsida eller kontakta styrelsen för mer information vilka krav som skall vara uppfyllda och hur man går tillväga för att få tillgång till pengarna i fonden för badrumsrenovering.

Underlag för badrumsrenovering, finns på www.brfaz21.se, skall var ifylld av lägenhetsinnehavaren och undertecknad av styrelsen innan det skickas vidare till NordicLife.

Om era hantverkare orsaker skador i de allmänna utrymmen så skall dessa återställas av dig eller den entreprenören som du har anlitat.

Underhåll av fastigheten

Under februari har Göteborgs Energi installerat ny utrusning för fjärrvärme och under våren så kommer dräneringsarbete påbörjas på husets sida som ligger mot parkeringen. Styrelsen har även börjat ta in besiktning för att kunna göra en beställning på tak, fönster och balkonger enligt underhållsplanen.

Årsstämma

Under våren kommer vi att hålla en årsstämma, där bl.a. styrelsen väljs. Om du har intresse att vara med och hjälpa till i styrelsen så är du välkommen att höra av dig på styrelsen@brfaz21.se

Mvh

Styrelsen