BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – V14 – 2018

Hej!

Ventilationskontroll 10-11 april
Glöm inte att Gösab Sotning AB kommer tisdag och onsdag i nästa vecka för att genomföra obligatorisk ventilationskontroll (OVK) samt rengöring av ventilationen i alla lägenheter i huset.

Ni kan välja att antingen vara hemma under dagarna då OVK genomförs eller att lämna in er nyckel till någon av oss i styrelsen så släpper vi in Gösab i er lägenhet. Om ni väljer det senare alternativet, lägg då er nyckel i ett kuvert märkt med namn och lägenhetsnummer och lämna i brevinkastet till Fanny Lundqvist (uppgång D), Mathias Olausson (uppgång C) eller Åsa Larsson (uppgång A) senast söndagen den 8 april.

OBS! Finns ni ej tillgänglig vid datum för OVK eller glömmer att lämna in er nyckel till oss i styrelsen får ni själva betala kostnaden för obligatoriskt återbesök av Gösab (1000 kronor).    

Engagemang i styrelsen
I slutet av maj är det dags för föreningens årsstämma. Då behöver vi bland annat välja in tre nya ledamöter i styrelsen. Är ni intresserad av att engagera er i styrelsen ber vi er att ta kontakt med valberedningen snarast.

Bostadsrättsföreningen bygger på aktivt medlemskap och det är varje boendes skyldighet att engagera sig i styrelsen. Utan tre nya ledamöter i styrelsen kommer vi bli tvungna att låta en extern part ta över styrelsearbetet – något som är kostsamt och därmed kommer att innebär höjda avgifter.

Mvh Styrelsen