BRF Anders Zornsgatan 21

Nyhetsbrev v34 – 2015

Hej!
Hoppas att ni haft en fin sommar.

Extra föreningsstämma
Redan nu kan ni boka in den 23 september kl. 18.00 för extrastämma i församlingshemmet vid Örgryte kyrka. Där bl.a. val av styrelseledamöter skall tas.
En kallelse kommer inom kort.

Badrum
Några av oss har påbörjat renoveringen av badrummen och det har visat sig att avloppsstammarna för WC, tvättställ och golvbrunn går i undertaket på våningen under. Det innebär att ni som renoverar era badrum på våning två och tre kommer att behöva tillgång till grannens bostad för att byta ut stammarna i undertaket. Arbetet beräknas ta ett par dagar. Innan du startar renoveringen vill vi att du kontaktar styrelsen samt pratar med din granne i skälig tid innan arbetes början så de är förberedda.

Lediga lokaler
Är någon intresserad eller känner någon som vill hyra lediga lokaler i huset så kontakta gärna styrelsen. Mer info finns på föreningens hemsida, under fliken Allmänt.

Parkering
Du vet väl också att köllistan till parkeringsplatser finns på vår hemsida?

Vad händer i huset?
Den trasiga tvättmaskinen i tvättstugan har ersatts av en ny maskin. Ogräsrensning i rabatter har beställts. Toalett i trapphuset vid uppgång D kommer att fräschas upp och kan nyttjas inom en snar framtid (idag finns en toalett i källaren vid A uppgången som kan nyttjas).

Hälsningar

Styrelsen Brf Anders Zornsgatan 21
styrelsen@brfaz21.se