BRF Anders Zornsgatan 21

Styrelsen informerar – V44 – 2016

Hej!

Vi vill börja med att tacka alla de som kunde vara med på städdagen för någon vecka sedan. Det är kul att så många engagerade sig.

Ny förvaltning

I samband med att vårt kontrakt går ut med Nordic Life vid årsskiftet och att det har varit problem med deras förvaltning tog styrelsen beslut att ta in nya offerter från ett flertal aktörer på både teknisk och ekonomisk förvaltning. Valet föll på ”Fastighetsskötarna Lars Gunnar och Tony AB” för den tekniska förvaltningen. På den ekonomiska förvaltningen valde vi ”Fastum”. Dessa två bolag tar över vid årsskiftet.

För er som betalar via autogiro så kommer ni behöva göra en ny anmälan till Fastum. Mer info om detta kommer lite längre fram.

Renovering

I linje med vår underhållsplan håller vi nu på att ta in offerter för renovering av fasaden, balkonger och fönster på södra och västra sidorna av huset. Så som det ser ut just nu kommer arbetet att påbörjas under våren och vara färdig innan midsommar. Vi återkommer med ytterligare information när vi har valt entreprenör och vi har ett startdatum.

 

Rastning av hundar

Vi har fått klagomål från grannhusets styrelse om att hundar rastas på deras

gräsmatta. Ni som har hundar får se till att plocka upp efter er.

Tvättstugan

Vi har nu fått ytterligare en ny tvättmaskin och vi hoppas att de nu skall fungera

utan problem. Tänk på att ni måste göra rent luddfilter i torktumlaren efter

användning.

Nyckel upphittad

En nyckel har hittats på parkeringen. Den återfås mot beskrivning.

Maila till styrelsen@brfaz21.se

Till sist vill vi välkomna alla nya medlemmar i föreningen.

Mvh Styrelsen